Υλικά Συνταγής
500 γρ κεράσια χωρίς κουκούτσι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια μπράντι
1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση Συνταγής
Ανακατεύουμε τα κεράσια με την ζάχαρη μέσα σε μεγάλο αποστειρωμένο βάζο, κλείνουμε σφιχτά και το αφήνουμε για 2-3 μέρες. Κουνάμε το βάζο κάθε μέρα μέχρι να εμφανιστεί υγρό. Προσθέτουμε το μπράντι και την κανέλα, κλείνουμε σφιχτά και το αφήνουμε για 3 μήνες σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, κουνώντας κάθε τόσο. Σουρώνουμε το υγρό, το βάζουμε σε αποστειρωμένο μπουκάλι και σφραγίζουμε.