Υλικά Συνταγής
1 κιλό αχλάδια
3 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
2 φλιτζάνια βότκα
Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε στην κατσαρόλα την ζάχαρη και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα αχλάδια σε φέτες, τα βάζουμε στην κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε ώστε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο σιρόπι, σουρώνουμε το υγρό και τα ανακατεύουμε με την βότκα. Είναι έτοιμα να τα τοποθετήσουμε σε μπουκάλια.