Υλικά Συνταγής
2 φύλλα ρυζόχαρτο
1 φλιτζάνι φουντούκια
2 φλιτζάνια ζάχαρη
¼ φλιτζανιού νερό
¼ φλιτζανιού μέλι
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
¼ φλιτζανιού φιστίκια
Εκτέλεση συνταγής
Βουτυρώστε μια ρηχή λαμαρίνα. Κόψτε το ρυζόχαρτο και απλώστε το στη βάση της λαμαρίνας. Απλώστε τα φουντούκια σε ταψί .Ψήστε τα σε μέτριο φούρνο 15 λεπτά . Όταν κρυώσουν, τρίψτε τα να φύγουν τα φλούδια \. Βάλτε τη ζάχαρη, το νερό και το μέλι σε κατσαρόλι και ανακώστε τα πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, αλλά να μη βράσει. Δυναμώστε τη φωτιά και βράστα, ανακατώνοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να πάρει χρυσοκάστανο χρώμα Ρίξτε τα ξύσματα και τους ξηρούς καρπούς και ανακατώστε. Ρίξτε αμέσως το μείγμα στη λαμαρίνα που ετοιμάσατε και απλώστε το. Όταν κρυώσει, κόψτε το παστέλι σε κομμάτια