Υλικά Συνταγής
- ½ κιλό μπιζέλι
- ½ κιλό κρέας ρίφι με λίγο κόκαλο
- 1 κρεμμύδι ξερό ή 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 ντομάτες ώριμες για σάλτσα
- 1 ποτήρι νερό
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση συνταγής
Τσιγαρίζουμε το κρέας σε χαμηλή φωτιά. Μαραίνουμε το κρεμμύδι σε νερό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο με το οποίο είχαμε τηγανίσει το κρέας, τις ντομάτες τριμμένες, ένα ποτήρι νερό, το μπιζέλι και το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το μπιζέλι να «καταστηθεί», δηλαδή να μείνει με το λαδάκι του.